2011. november 25., péntek

Dan Brown A Da Vinci-kód - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban, és érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. Miközben Langdon és Sophie Neveu, a tehetséges francia titkosírás-szakértő a rejtvény megoldásán dolgozik, elképedten fedezik fel a rejtett utalások nyomát Leonardo da Vinci műveiben – noha ezeket az utalásokat mindenki láthatja, a festő zseniálisan álcázta őket. A hagyományos thrillerregények kliséiből A Da Vinci-kód egyszerre villámgyors, intelligens és többrétegű; részletek sokasága és alapos kutatások hitelesítik. Az első oldalaktól a váratlan és elképesztő végkifejletig Dan Brown bestsellerszerző már megint mesterien bonyolítja a történetet.
Ha van kedve és egy kis ideje nézzen be hozzánk! Nagyon sok érdekes könyvel  találkozhat elérhető áron! 6000 ft felet a posta költséget  mi álljuk!! Szeméjes átvétel esetében mi Viszük a könyvet otthonába Budapesten.
Személyes átadás , XIV Ker Stadiontol 2 percre. A postázásnál a postaköltség a vevőt terheli. Átutalás után 48 órán belül küldjük a kiválasztott könyvet (könyveket).
Licitálás, vásárlás előtt ezeket, kérjük figyelembe venni.
Köszönjük hogy benézet hozzánk.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 15:00
. Dan Brown A Da Vinci-kód - Jelenlegi ára: 1 100 Ft