2011. szeptember 24., szombat

Kálcium Faktor 120db - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Először is szeretném elmondani, hogy ezek nem „ bemutatós” termékek, hanem ezek a termékek a Flavin termékei! Ezt azért írom le mivel sajnos sok olyan emberrel találkoztam, akik azért nem akarták kipróbálni, mert sok olyan terméket vásároltak, amik a várt és ígért hatást nem teljesítették, és ami nem utolsó nagyon sok pénzt kiadtak érte! De szerencsére volt, aki adott egy esélyt a Flavin termékeknek és nagyon meg vannak vele elégedve! És visszatérő vevőim! Én olyan terméket kínálok Önnek mivel szinte mindenkinek az egészsége a fontos, ami Nem tartalmaznak káros anyagokat, színezéket stb… Ezek kizárólag gyümölcsöket-zöldségeket stb... tartalmaz, És Elérhető áron van!!! A Biotékákban sokkal drágábbak az ehhez hasonló termékek!!!
Ezért kérem, adjon Ön is egy esélyt a Flavin termékeknek!
Ezek a Termékek egy kiváló orvoskutató csoport termékei!
Hisz Önnek is az egészsége a fontos!
Higgye el Ön sem fog csalódni!
Termék leírása!
A kálcium szint csökkenése közrejátszik az öregedés folyamatában és rengeteg degeneratív betegség kialakulásában, mint pl.: csontritkulás, daganat, epehólyagkő stb. A kalcium a bőr folyadékmegőrző- és védőfunkciójában is lényeges szerepet tölt be. Nélkülözhetetlen az idegrendszer működéséhez, az ingerület továbbításához, a véralvadáshoz és az izmok összehúzódásához.
A kalcium mintegy 99 %-a a csontszövetben raktározódik. A kalciumban gazdag ételek fogyasztása, emésztése és felszívódása, valamint a napfény hatására képződő D-vitamin biztosítása szükséges a jó egészség fenntartásához. A csontszövet ásványi anyag tartalmának csökkenését okozó állapotok megelőzésére. A megfelelő kalciumbevitel elengedhetetlenül fontos a csontanyagcsere egyensúlyának fenntartásához. A kalcium ezen kívül elengedhetetlen többek között az izmok, a szív és az idegrendszer működéséhez, a véralvadáshoz. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatásai ellen védik a szervezetet. Telt és üres gyomor mellett is jól felszívódik Csontritkulás a csontrendszerünk néma betegsége A csontrendszer az élő emberi test súlyának kb. 10 %-át kitevő része. Az oszteoporózis a csontrendszer egészét érintő betegség aminek következtében a csontok törékenyebbé válnak. A betegség következményeként létrejövő törések főleg a csukló-, gerinc- és csípőtájon alakulnak ki. Időskorban a csonttörések végzetes kimenetelűek lehetnek. Mivel a betegség nem jár fájdalommal, így maga a váratlan törés az, ami felveti a csontritkulás diagnózisát. A hangsúlyt a betegség megelőzésére kell helyezni, amely háromszor annyi nőt érint, mint férfit. A nők csontállománya eleve kevesebb, mint a férfiaké. Ráadásul a menopausa után az ösztrogénszint csökkenése a csont felszívódás és a csontképzés egyensúlyát felborítja, így folyamatos csont- vesztés történik. A megfelelő csontsűrűség fenntartásában kiemelkedően fontos a fokozott Kalcium bevitel.
Kiknek ajánljuk : a kevés tejterméket fogyasztóknak az intenzív növekedés, fejlődés időszakában lévő fiataloknak hölgyeknek a változókor alatt és azt követően, a várandós és szoptató édesanyáknak az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak, a tartósan napfénytől elzártan élőknek, dohányzóknak, a rendszeres kávé- és alkoholfogyasztóknak, a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás) A javasolt napi kalcium bevitel: 800 mg.


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 13:00
. Kálcium Faktor 120db - Jelenlegi ára: 2 350 Ft