2011. július 27., szerda

Wiener A. Imre ünnepi kötet - Jelenlegi ára: 4 110 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Wiener A. Imre ünnepi kötetA könyv listaára: 4725 Ft. Leírás:
Ebben az ünnepi kötetben, a hazai büntetőjogász társadalom egyik kiemelkedő egyénisége előtt tisztelegnek tanulmánnyal kollégái, pályatársai, idősebb és fiatalabb tanítványai a professzor 70. születésnapja alkalmából. Wiener A. Imre munkásságának és egész életpályáját átszövő széles büntetőjogi érdeklődésének vezérfonalait mutatja, hogy a büntetőjog minden területéhez íródtak munkák, melyeket a kötet szerkesztője, aki szintén tanítványa a mesternek, 5 tematikus csoportra osztott. Györgyi Kálmán Laudatio-ját követően a hazai büntetőjog általános és különös részéből vett témákat járhatunk körül 7, illetve 6 tanulmányban. A magyar eljárásjog és büntetésvégrehajtási jog, valamint kriminalisztika tárgykörébe 9 tanulmány enged bepillantást, míg a nemzetközi büntetőjog területéről 6 büntetőjogász veszi témájának alapját, és 5 tanulmányban járul hozzá a hazai büntetőjog szakmai kultúrájának ápolásához. A hazai és a nemzetközi büntetőpolitika és kriminológia tárgykörét reprezentálja a kötet utolsó 10 tanulmánya. A kötet gyakorlati használhatóságát az elején található rövidítések jegyzéke, mely nagyrészt a külföldi joggyakorlatból ismert rövidítésekkel megegyezik, a tanulmányok végén fellelhető hivatkozások és jegyzetapparátus, valamint az ünnepelt publikációinak kivonatos jegyzéke is segíti. Ajánljuk minden büntetőjoggal foglalkozó szakembernek, de a joghallgatók is haszonnal forgathatják a büntetőjogi tankönyv kiegészítéseként vagy szöveggyűjteményként. ISBN: 963-224-832-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 110 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 21:19
. Wiener A. Imre ünnepi kötet - Jelenlegi ára: 4 110 Ft