2011. április 30., szombat

Rapelli - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

A doboz tartalma:
- 1 db álló „ fatörzs”
- 1 db szín-dobókocka
- 1 db érték-dobókocka
- 18 db kukac
A „ Rapelli” egy olyan társasjáték, ahol az utolsó pillanatig változhat a játék kimenetele, ahol a szín-dobókockának köszönhetően gyakran nem is a saját kukacunk lép, s a vidám figuráknak köszönhetően garantált az önfeledt szórakozás!
Előkészületek:
Rakjuk össze a 2 félből az egész fatörzset, majd tegyük a fatörzsben lévő lyukakba a kukacokat fejükkel kifelé „ ütközésig” benyomva. Mindenki válassza ki a saját színét, majd a legfiatalabb játékos kezdi a játékot. ( Ha ketten vagy hárman játszanak, akkor megbeszélés alapján lehet 1-1 játékosnak több színe is).
Mulungu által javasolt szabályok / lehetőségek:
A soron következő játékos mindig 2 kockával dob. A szín-dobókocka megmutatja, hogy milyen színű kukaccal lép az adott színnel levő játékos, az érték-dobókocka pedig azt mutatja, hogy melyik irányba és hány „ egységet”. Az egységeket a kukacok oldalán levő gumigyűrűk jelentik, a J betű a JOKER, tehát azonnali, teljes kimászást tesz lehetővé. Amíg 1 játékosnak több kukaca van játékban, addig az adott színnel levő játékos dönti el, hogy melyik kukaccal lép ( akkor is, ha nem ő dobott éppen akkor ).
Az alapszabályok szerint a fatörzsből nem csak pontos dobással lehet kimászni, hanem a szükségesnél nagyobb értékűvel, is. Tehát ha valaki 1 egységre van attól, hogy kiessen a fából, akkor a kifelé1, kifelé2, kifelé3 és a JOKER is jó neki.
Ez utóbbi szabályon előzetes megbeszélés alapján nehezíthetünk, tehát megbeszélhetjük, hogy csak pontos dobással lehet kimászni, fokozva így a vége felé az izgalmakat : ).  Pontatlan dobás esetén az adott kukac helyben marad.
A győztes az, akinek az összes kukaca először mászik ki a fából!
Jó játékot kívánunk!
Személyes átvétel lehetséges Budapesten és Dunakeszin


Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-09 09:00
. Rapelli - Jelenlegi ára: 5 600 Ft